ICT Beheer

Je gehele ICT geregeld voor een voordelig tarief

Je gehele ICT geregeld 

Geen zorgen meer en kies voor zekerheid!

Op zoek naar een betrouwbare ICT omgeving? Je ICT geregeld met Insoon online solutions! We zorgen ervoor dat je ICT optimaal functioneert. Alle ICT-oplossingen die je nodig hebt voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Onze werkwijze

We onderzoeken, adviseren, verbeteren en voeren inrichting uit van jouw IT infrastructuur, netwerken, (virtuele) omgevingen en bedrijfsapplicaties. Maak zonder belemmeringen verbinding met je eigen bedrijfs-applicaties, vanaf elke locatie, waar ook ter wereld. Dit kan veilig en eenvoudig met PC, laptop, tablet en smartphone. We leveren deze dienst op basis van het Office 365-platform.

Wat kost ICT-beheer?

Omdat wij maatwerk leveren, hebben wij geen vaste prijzen. Onze diensten zijn er voor zowel kleine, als grote bedrijven. We spreken een vast bedrag af per medewerker of business unit.

Afhankelijk van jouw situatie kunnen we je helpen op contractbasis of op afroep.

Wat kunnen wij betekenen?

Wij geven transparant advies over je huidige situatie.
Samen zoeken we naar de beste ICT-oplossingen.

R

1. Compleet pakket voor een vast bedrag

Wij beheren je ICT situatie voor een vast bedrag per maand. Dit geeft een complete ontzorging op het gebied van ICT. We maken vooraf heldere en duidelijke afspraken over het serviceniveau. 
Hiermee heb je direct grip op je ICT-budget en worden vervelende verassingen voorkomen. 
Onze diensten zijn schaalbaar per medewerker of per business unit.

2. Service Level

Altijd een vast aanspreekpunt. Een eigen ict-manager, die altijd op de hoogte is van jouw situatie. Wij geven ook dekking buiten de kantooruren en zelfs in het weekend.

3. ICT diensten op afroep

Soms heb je veel behoefte aan bepaalde externe IT-kennis, maar op andere momenten helemaal niet. IT-beheer op afroep is misschien de ideale basis voor jou. Betaal alleen wanneer je ons nodig hebt. En betaal geen maandelijkse kosten.

4. Onderhoud

Updaten, controleren van je apparaten hoort tot de maandelijkse bezigheden. Wij zorgen dat alles up-to-date is en regelmatig wordt gecontroleerd. Zo kunnen we een maximale veiligheid garanderen en inspringen wanneer nodig.

Voordelen van ICT beheer uitbesteden

1. Het uitbesteden van ICT levert aantoonbaar tot wel 25% besparing op.
2. Hoger rendement door een focus op de primaire bedrijfsactiviteiten.
3. Toegang tot een team met verschillende expertises.
4. Snel en accuraat geholpen bij vragen of storingen. 
5. Optimale veiligheid

Voordelen van Office 365

Met Office 365 beschikt je over een compleet pakket aan applicaties uit de cloud, waarmee jij en jouw collega’s altijd en overal kunnen werken. Je hebt altijd de nieuwste versie van Office 365. Altijd en overal efficiënt werken op pc, tablet en mobiel. Daarnaast verlaag je aanzienlijk je ICT-kosten. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt.

Je ICT beheer uitbesteden?

Wij helpen je graag op het gebied van ICT