Onze diensten

Een goede start begint met een geweldige strategie en zet de weg uit voor de beste resultaten

Je bedrijf laten groeien?

Wij helpen met het professionaliseren van jouw bedrijf. 
Van Webdesign tot Online marketing.

1. Gratis analyse & Plan van aanpak

Inzicht in de kansen om jouw bedrijf te professionaliseren van A tot Z.

Vrijblijvend ontdekken hoe jou plannen werkelijkheid kunnen worden? 
Voorafgaan aan een kennismakingsgesprek verdiepen wij ons graag in jouw sterktes, doelgroep, concurrentie en trends in de huidige markt.

2. Focus bepaling met het oog op de toekomst

In deze fase maken we essentiële keuzes. Wat heeft jou bedrijf nodig om te groeien?

Hierbij kijken we wat jou positie op de markt is en welke doelstellingen je wilt bepalen. Maar we kijken ook hoe we jouw ICT voorzieningen kunnen professionaliseren.

Een goede basis begint met een stevige fundering. 

f

3. Benadering, welke middelen zetten we in?

Op basis van de focus bepaling bekijken we welke middelen er nodig zijn om groei te verwezenlijken.

De basis bestaat uit een professionalisering van de bijpassend marketinginstrumenten & ICT structuur van jou bedrijf. Deze basis bestaat uit een huisstijl (eenheid in de visuele presentatie), website (die voldoet aan alle hedendaagse normen) en de professionalisering van jouw ICT infrastructuur.

4. Structurele marketing ondersteuning

In deze fase zetten we verschillende marketinginstrumenten in om het maximale resultaat te behalen.

De marketinginstrumenten worden gebruikt om het bereik te vergroten, maar ook de positionering op de markt te verbeteren. Deze fase is volledig gericht op de online marketing van jouw onderneming! 

De eerste stap

Ontdek welke middelen wij inzetten

Professioneel Webdesign

Huisstijl en Website realisatie van A tot Z

Webdesign op maat

Een website laten bouwen bij ons kan vanaf een zeer voordelig tarief. Wij bouwen en onderhouden professionele, succesvolle websites tegen zéér lage kosten.

Bij ons géén standaard ‘All in one pakketten’ maar websites op maat die werken voor jouw bedrijf. Wij bieden passende oplossingen aan, geheel op maat, voor elk bedrijf of organisatie. 

g

SEO

Online vindbaarheid & relevantie vergroten

Vergroot je autoriteit
Search Engine Optimization (SEO) oftewel zoekmachine optimalisatie genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google. Door optimalisatie van jouw pagina en het toevoegen van relevante content wordt de vindbaarheid verhoogd in de zoekmachines en scoort je website organisch hoger in Google.

Google AdWords

Gelijk bovenaan in de zoekmachines

Meer klanten, meer leads
Het voordeel van zoekmachine adverteren is dat het sneller werkt dan zoekmachine optimalisatie. Google AdWords optimalisatie is een belangrijke methode om meer verkeer en meer leads te genereren. Bij Insoon stellen we de juiste zoektermen in voor je online marketing campagne. Wij onderhouden, analyseren en passen je campagne wekelijks aan.

ICT structuur

Alles voor een efficiente bedrijfsvoering

ICT oplossingen
Alle ICT-oplossingen die je nodig hebt voor een efficiënte bedrijfsvoering. Insoon onderzoekt, adviseert, verbetert en voert inrichting uit van jouw IT infrastructuur, (viruele) omgevingen en bedrijfsapplicaties.

Maak zonder belemmeringen verbinding met je eigen bedrijfs-applicaties, vanaf elke locatie, waar ook ter wereld.

Office 365

De voordelen van Office 365 zakelijk

Office 365 migratie
Overweeg je over te stappen op Office 365 zakelijk? Wij zijn de expert op het gebied van Office 365. Wij helpen met een vakkundige en veilige Office 365 migratie.

Met Office 365 beschikt je over een compleet pakket aan applicaties uit de cloud, waarmee jij en je collega’s altijd en overal kunnen werken.

Hosting & Onderhoud

Complete ontzorging, inclusief zakelijke email

Een veilige website omgeving
Updates installeren, plugins up to date houden en regelmatige back-ups, maken deel uit van een veilige website omgeving.

Dit is echter zeer tijds consumerend, hier wordt echter door bedrijven weinig rekening mee gehouden. Met een onderhoudsabonnement van Insoon hoef je je hier niet meer druk om te maken.

Onze werkwijze

Bij Insoon weten we wat wel werkt en wat niet. Wij hebben een brede expertise en blijven meegaan op het gebied van innovatie. Onze klanten hebben behoefte aan diensten die betaalbaar zijn. Samen kijken we naar wat jouw bedrijf nodig heeft. We doen er alles aan om jou te voorzien van de beste ICT oplossingen.

 

Wat doen we?

Eigenlijk alles op het gebied van ICT. Wij helpen met het professionaliseren van jouw organisatie. Wil je beter gevonden worden in Google of een hele nieuwe website? Of heb je behoefte aan een nieuwe ICT infrastructuur? Insoon levert deze diensten, maar wel in samenwerking met de klant. Wij geloven dat  we met goed overleg en door transparant te zijn, de beste dienst kunnen leveren. Wij geloven in oplossingen op maat, die werken voor jouw organisatie of bedrijf.

Is je interesse gewekt?

Wij helpen je graag verder. Wil je meer weten over de mogelijkheden?